Costum Share

Dans kleding kind.
Ben je op zoek naar dans kleding voor je kind? Dan is Costume Share de ideale winkel voor jou. In deze leuke winkel zijn er dans kleding voor je kind voor de danslessen die je kind volgt. Dans kleding kind Costum Share heeft een brede en ruime collectie, zoals balletpakjes, dansjurkjes, en verschillende schoentjes.  Verschillende kwaliteitsmerken zijn Ballet Rosa, Body Wrappers en bijvoorbeeld Freed of London. Bij Costume Share krijg je kwaliteit tegen een scherpe prijs, en dat gecombineerd met een hele goede service en persoonlijk advies.

Mijn ervaring

Mijn jongste dochtertje wilt op ballet gaan en ik wilde met haar een balletpakje scoren. Dit is gelukt bij dans kleding kind Costum Share. Hier is een ruim aanbod en dus genoeg keus. Mijn dochtertje wilde ook bijpassende balletschoentjes en die hebben ze ook bij Costum Share! Ik en mijn dochtertje zijn zeker geslaagd bij Costum Share.
De kwaliteit van de kleding is perfect en de werknemers die in de winkel werkten waren ook erg vriendelijk.
Ben jij ook opzoek naar een winkel waar je danskleding kan kopen voor je dochtertje of zoontje dan adviseer ik dat je een kijkje gaat wagen in de winkel van Costum Share.