mei 19, 2024

Saunabouw is maatwerk!

1 min gelezen
bodyfit_lang2

Het verbaasde mij hoeveel ruimte er vrijkwam in de garage nadat ik allemaal oude troep had weggegooid. Nadat de garage een stuk leger werd had ik besloten om deze om te toveren tot een fitness ruimte. Toen deze ruimte helemaal was omgetoverd tot fitness ruimte wilde ik er eigenlijk nog heel graag een sauna in laten bouwen.

Maatwerk

saunaNa het sporten vind ik het ontzettend fijn om daarna in de sauna te zitten. Op deze manier raak je namelijk allemaal afvalstoffen kwijt en je voelt je een stuk schoner. Daarom leek het mij een goed plan om opzoek te gaan naar saunabouw. De fitness ruimte was niet meer zo super groot omdat nu alle fitness apparaten er in stonden en daarom ben ik opzoek gegaan naar saunabouw zodat er maatwerk geleverd kon worden.

Door een advertentie ben ik terecht gekomen bij Bodyfit. Ik was gelijk enthousiast omdat ik op de website had gezien wat er allemaal mogelijk was. Omdat ik nieuwsgierig was heb ik een mailtje gestuurd om te vragen hoe dit allemaal werkt en of ik geadviseerd kon worden. Er kwam al snel een bericht terug. Er werd uitgelegd dat het beste iemand kon kijken wat er het beste bij de ruimte paste.

Volgende week komt er al iemand langs om alle opties voor te leggen!