april 29, 2024

Tevreden met online marketing Eindhoven

1 min gelezen
websitepromotor-logo

Een tijdje geleden had ik besloten om op zoek te gaan naar online marketing Eindhoven. Mijn website moest aangepakt worden, omdat niemand mij goed kon vinden in de zoekresultaten van veel bekende zoekmachines. Het bedrijf Websitepromotor heb ik daarom hun gang laten gaan en daar ga ik vandaag over schrijven.

Kwaliteit

Van veel mensen had ik begrepen dat ik voor de online marketing Eindhoven bij Websitepromotor moest zijn. Vergeleken met andere bedrijven waren zij ook nog eens een stuk goedkoper.

Het bedrijf heb ik zelf benaderd en ik heb uitgelegd wat ik allemaal verwachtte van de diensten. Volgens de persoon van Websitepromotor zou het geen probleem zijn om dat allemaal te realiseren.

websitepromotor-logoVia de mail heb ik een aantal gegevens naar het bedrijf gestuurd en daarna gingen ze direct aan de slag. Ergens op het internet had ik al gelezen dat het soms wel maanden kan duren tot er een verandering plaatsvind en daarom was ik eerst een beetje sceptisch.

Binnen twee weken kreeg ik al bericht van Websitepromotor dat de website al een paar pagina’s naar voren was geschoven. In het begin geloofde ik het niet, maar toen ik zelf keek zag ik het ook!